Agua de Florida 270ml Peru (Florida Water Original)

Waardering 5.00 op 5 gebaseerd op 1 klantbeoordeling
(1 klantbeoordeling)

 13,49

Dit is het enige echte originele Florida Water afkomstig uit Peru op basis van alcohol. Het is veel zuiverder (vanwege de natuurlijke alcohol uit rietsuiker) en heeft een hogere trilling dan de alternatieven die her en der te koop zijn. Healers en sjamanen wereldwijd zweren daarom bij het echte Agua de Florida 270 ml uit Peru.

Deze geur bestaat uit citrustonen en kruidige tonen. Daarnaast zijn de kruidige en bloemige ondertonen gebruikt. Onder andere bergamot, neroli, citroen, kruidnagel, kaneel, lavendel, roos en oranje bloem.

Deze heerlijke cologne wint snel aan populariteit. Onze klanten gebruiken het vooral voor het energetisch reinigen van praktijkruimtes en huizen. Maar het wordt ook gebruikt in winkels, schoonheidssalons, openbare ruimtes en scholen. Overal waar mensen komen en waar zware energie blijft hangen is deze Aqua de Florida te gebruiken.

Omdat wij zelf ook energetisch werk doen weten we goed hoe krachtig dit middel is. Mocht u er vragen over hebben dan kunt deze informatie doornemen en contact met ons opnemen via het adviesformulier.

Op voorraad

Prijs per stuk bij aankoop meerdere producten
3-5 6-8 9-11 12-23 24+
 12,82  12,14  11,74  11,33  10,79