ClaeSmog (electrosmog hulpmiddel)

 239,00 259,00

De enige echte ClaeSmog 1 en 2. Deze zijn ontwikkeld door Charles Claesens, een bijzondere man die begreep dat een beschadigd immuunsysteem de oorzaak is van veel gezondheidsklachten.

De meeste elektrosensitieven hebben een beschadigd immuunsysteem, en wanneer men er in slaagt dit opnieuw te balanceren, neemt de gevoeligheid voor elektrosmog af. De ClaeSmog is bedoeld om een beschadigd immuunsysteem opnieuw te balanceren. De werking berust op de Royal Rife frequentietherapie, met gebruikmaking van *longitudinale golven*, welke Nikola Tesla al beschreef, maar door veel wetenschappers niet begrepen worden.

De ClaeSmog doet niets aan de elektrosmog, Dat wil zeggen: aan de meetbare transversale golven. Door haar longitudinale golven kunnen er wel *ontstorende* effecten optreden, wanneer hij direct op een elektrosmog bron geplaatst wordt.

Een absoluut unieke uitvinding waar wij al veel mensen en dieren blij mee hebben gemaakt. Dit product zet als het ware een biologisch schild om een persoon of een huis.

Wordt geleverd in een glazen flesje (vial) met een koordje.

Wissen
ClaeSmog electrosmog hulpmiddel
ClaeSmog (electrosmog hulpmiddel)