Toont alle 6 resultaten

Florida Water Cologne

Florida Water Cologne bestellen in onze winkel? Het originele agua de Florida is leverbaar in 270ml, 70ml en 22 ml. Het beste Floridawater voor de laagste prijs. Dit is de originele Peruaanse versie die wordt gebruikt bij diverse spirituele rituelen en energetische reiniging.

Wordt onder andere gebruikt bij schoonmaak rituelen sjamanisme.
Sjamanen gebruiken deze cologne gemaakt in Peru voordat ze met een sessie beginnen of met een workshop beginnen om de ruimtes mee te reinigen, meestal in combinatie met witte salie.Tevens met een paar druppels goed te gebruiken om je edelstenen mee te reinigen.

Inclusief de originele geur die fris mysterieus en magisch ruikt en werking op basis van alcohol als de fontein van de eeuwige jeugd. Wij hebben een grote voorraad en leveren zeer snel. Wees voorzichtig met de huid en ogen bij het vernevelen. Bij verneveling stop dan het water in een verstuiver of gebruik witte salie in bijvoorbeeld een abalone schelp. lees hieronder verder…


Toont alle 6 resultaten


Staffelkortingen gelden voor alle colognes bij elkaar opgeteld. Stel u koopt 12 flessen Florida Water (Agua de Florida) online plus 12 flessen van bijvoorbeeld Ruda Water, dan heeft u nog steeds in totaal 24 flessen. En heeft u recht op maar liefst 20% korting op alle flesjes cologne die u bij ons bestelt. Nergens is het zo voordelig Florida Water bestellen. *alleen geldig op de 270, 250 en 221 ml flessen.

Hoogwaardige Florida Water cologne uit Zuid Amerika

Omdat we een sterke verbinding hebben met de Peruviaanse levenswijze verkopen we ook veel producten uit Peru. Zo ook het wereldberoemde Agua de Florida, ook wel Florida Water Peru genoemd. Deze zoet en fris geurende alcohol houdende vloeistof wordt in Peru niet alleen gebruikt als cologne, maar ook als gereedschap voor het reinigen van energieën.

Deze cologne wordt voornamelijk gebruikt bij gebruikt bij reinigingsrituelen door oa sjamanen en is bekend van de Q’eros en van de FourWinds Society. Het is daarom bij uitstek geschikt voor initiaties van de Zuid Amerikaanse Munay-KiNusta KarpayHatun Karpay en andere healings en inwijdingsrituelen. Het helpt bij het activeren van hogere bewustzijnsvelden en de werking is gewoon magisch. Er wordt wel gezegd dat Juan Ponce de Leon het ontdekt heeft bij zijn zoektocht naar de bron van de eeuwige jeugd. Helaas hebben we daar geen bewijzen voor kunnen vinden.

Het is dus een energetisch gereedschap op basis van eau de cologne.

De geur en toepassing van Agua de Florida Peru

Florida Water Peru Agua de Florida 270ml Original QerosDeze mystieke geur is in Nederland bekend geworden door mensen die met het Inca-sjamanisme werken en door de Creoolse gemeenschap. Beiden gebruiken deze cologne om hun eigen spirituele redenen.

Al vele eeuwen wordt Florida Water bij de Surinaamse gemeenschap gebruikt om er een swiet watra van te maken. Dat is een bad met geurende vloeistoffen om geesten (van voorouders) gunstig te stemmen. Deze cologne ter is dan slechts één van de ingrediënten van de de geurende vloeistof. Helaas wordt er door het gemis aan echt Florida Water Peru vaak een toko variant gekozen. Deze heeft dan ook een scherpere geur en is niet gemaakt van natuurlijke alcohol.

Bij de aanhangers van het Inca-sjamanisme is deze cologne geïntroduceerd door de Q’ero paqo’s. Dit zijn sjamanen (priesters / genezers) die sinds een tiental jaren regelmatig naar Nederland komen. Zij brachten dit magische water uit Peru mee als instrument voor hun inwijdingen en healings. Mensen die in aanraking kwamen met de paqo’s en die ook met het Inca-sjamanisme gaan werken gaan wel op zoek naar de echte cologne uit Peru. Deze is zachter van geur en is gemaakt van alcohol uit rietsuiker.

Inmiddels gebruiken steeds meer mensen deze cologne in hun praktijk of ze reinigen er hun huis mee. Zij komen er links of rechts mee in aanraking en vallen voor de frisse en mystieke geur. Ook herinnert het mensen vaak aan de indrukwekkende momenten die ze tijdens inwijdingen of healingen hebben ervaren. Hierdoor wint Aqua de Florida snel aan populariteit.

Toepassingen

Er zijn verschillende toepassingen te bedenken voor het gebruik van het originele Florida Water. Eerder werd er al genoemd dat het wordt gebruikt bij een swiet watra. Algemeen valt te zeggen dat het gebruikt wordt tijdens spirituele en esoterische rituelen zoals sjamanisme en andere occulte toepassingen die afkomstig zijn uit Latijns Amerika of uit Afrika. Hoewel men in Afrika vaker Kananga Water wordt gebruikt.

Wat niet veel mensen weten is dat dit Peruaanse water prima gebruikt kan worden in een emmer met sop om het huis schoon te maken. U gebruikt dan alleen water en een scheutje van de cologne. Door dit te doen verspreidt u de geur en energie door uw huis.

Verder kan het prima gebruikt worden als cologne. Het kan gedragen worden op het lichaam als een parfum. Daarmee draagt u altijd een verbinding met het mystieke bij u.

Maar veruit het vaakst wordt het gebruikt om het energetisch lichaam (de aura) van een mens te reinigen. De geur opent en verfrist op alle gebieden, zowel fysiek, emotioneel als spiritueel.

Spuwen of spayen

Wie in aanraking komt met sjamanen of healers die Florida Water gebruiken zien vaak dat het in de mond wordt genomen en wordt uitgespuwd. Een van de redenen dat dit wordt gedaan is dat het praktisch is. Je hebt altijd een mond bij de hand en daarmee kun je de druppels vernevelen. Een andere reden is dat het een toegevoegde waarde is. Door je adem te verbinden met de vloeistof voeg je jouw bewustzijn toe aan de vloeistof. Je blaast het in met een gewijde adem. Het Florida Water wordt zo veel krachtiger.

Natuurlijk is het een eigen keuze of je het spuwt of sprayt. De cologne is zuur en bij langdurig spuwen tast het je tanden gegarandeerd aan. Mocht je daar geen problemen meet hebben dan kun je hetzelfde doen als de sjamanen. Mocht je er toch twijfels bij hebben, of de voorkeur geven aan spayen, dan hebben we ook lege sprayflesjes in de aanbieding. Deze zijn erg geschikt om Florida Water te sprayen.

De mystieke en frisse geur

Onze emoties worden sterk bepaald door geuren. Geuren kunnen dus bijzonder sterke triggers leveren waar wij op reageren. In winkels worden geuren gebruikt om ons gedrag te beïnvloeden. Zo kunnen we zelf geuren ook inzetten in ons huis en in onze praktijkruimte.

Door het gebruik van de juiste frisse en diepe geur met de juiste trilling kan iets los worden gemaakt of kan een bepaalde sfeer worden gecreëerd. Door geuren te gebruiken die van zichzelf al een hogere trilling hebben kan er sneller een resultaat worden bereikt. Ook worden geuren herkend en zullen ze als ankers gaan dienen. Geuren kunnen ons bedwelmen en ons mee nemen op reis naar een ver verleden. Kies daarom voor een zuivere geur

Echt of nep

Vanuit financiële redenen kiezen mensen jammer genoeg vaak voor de Amerikaanse of zelfs Chinese variant van Florida Water. Dit is de versie die scherper van geur is en die minder de mystieke sfeer oproept waarvoor het eigenlijk gebruikt wordt. Veel mensen weten dit niet en denken dat alleen de fles verschillend is. Helaas koopt u een minderwaardig product dat veel minder geschikt is voor praktijken en healingen.

Gelukkig hebben wij een constante en stabiele voorraad van echt origineel Peruaanse colognes. Wij geven er tevens mooie kortingen ook waardoor ook u kunt genieten van dit mooie product. Dit Peruaanse Florida Water Original is een onmisbaar gereedschap voor uw praktijkruimte. Ook uw cliënten zullen u complementeren met uw uitstekende keuze.

Meer informatie Florida Water (Aqua de Florida)

Andere soorten colognes bestellen

  • Naast Florida Water verkopen wij talloze andere colognes uit Peru. Deze colognes zijn van dezelfde fabrikant (Murray Lanman) als Florida Water en variëren in geur van kruidig tot zoet tot fris. Er is dus een cologne voor iedereen.
De waardering van www.2be-aware.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 463 reviews.