NVWA boete vanwege reclame CBD-olie

De overheid is van mening dat de medicijnwetgeving van toepassing is op de verkoop van CBD-olieDe boete is opgelegd vanwege het reclame maken voor (het benoemen van de gezondheidsbevorderende eigenschappen) en het in bezit hebben van een medicijn als gevolg daarvan. U zult begrijpen dat we het hier helemaal niet mee eens zijn. Water wordt ook niet ineens een medicijn als je er een pagina op je website over dicht. 

Omdat we weten dat onze klanten zich hier ook boos over maken willen we de handen ineen slaan. Op die manier halen we toch het positieve uit deze situatie. Wij hopen dat onze klanten willen laten zien dat ze ons ondersteunen. Als al onze klanten een klein bedrag doneren is deze tegenslag snel weer verleden tijd. We zullen de donaties niet vergeten en komen met een gepaste reactie als het doel behaald is.

Artikelen in de media

De volgende artikelen zijn er in de media verschenen:

Video

Klik op de onderstaand foto om de video te starten.

Boete NVWA in Media

 

 

 

 

 

 

 

 

Doel van wat we doen

Het is hartverwarmend dat we zoveel hulp aangeboden krijgen. Desondanks willen we in onze kracht blijven staan. Het is ons altijd om een stuk bewustzijn te doen geweest. Wij delen namelijk onze energie en bewustzijn met anderen via onze producten en diensten. Dat doen we nu dus ook weer via dit artikel. We proberen iets zwaars te veranderen in iets positiefs dat zorgt voor verbroedering.

Wij gaan desondanks door met de verkoop van CBD-olie. We kunnen er alleen geen informatie meer over geven op onze website. Dat betekent dat u daar zelf naar op zoek moet gaan. Blijf vooral gecertificeerde CBD-producten die getest zijn kopen en ervaringsverhalen hierover verspreiden.

Doneren om bij te dragen aan betaling van de boete

  • Naam: Blue Kachina VOF
  • IBAN: NL20 KNAB 0255 0212 75
  • BIC: KNABNL2H
  • Onder vermelding van “Donatie vanwege NVWA boete