Waarom ons?

“we delen graag onze jarenlange kennis en ervaringen met andere mensen…”

De afgelopen jaren hebben wij met ons gezin veel ervaring opgedaan met het ontwikkelen van een levensstijl waarbij de verbinding met de natuur centraal staat. We hebben hierbij producten ontdekt die het mogelijk maken om steeds gezonder en bewuster te gaan leven.

Hoe doen we dat?

“door onze kennis en ervaring ook met anderen te delen, verspreiden we onze manier van leven…”

Dit doen we onder andere door producten in onze webwinkel aan te bieden die we zelf ook gebruiken en waar we achter staan. Vaak zijn dit onbekende of lastig verkrijgbare producten.

Wat verkopen we?

“we verkopen producten die de verbinding met liefde vanuit de bron in zich dragen…”

We verkopen diverse producten die gemaakt zijn om bij te dragen aan een betere gezondheid. Dit zijn voornamelijk handgemaakte, exclusieve en duurzaam geproduceerde producten uit verschillende delen van de wereld van Peru tot India.

Meer dan producten alleen

De producten die we verkopen zijn slechts een opstapje om mensen dichter bij zichzelf te brengen. Ze kunnen ons dan ook helpen om door een onrustige tijd heen te komen. Daarnaast bieden we ook diensten aan die een aanvulling zijn op de producten. Deze diensten kunnen u helpen om een duurzaam evenwicht in uw leven te hervinden.

Gegevens van ons bedrijf

Blue Kachina VOF
Vosstraat 16
6964 BA Hall

Telefoonnummer: + 31(0) 575-561171
E-mailadres: info@2be-aware.com
KvK-nummer: 60127007
Btw-identificatienummer: NL853775813B01

IBAN: NL20KNAB0255021275
BIC: KNABNL2H