Over ons

2be-Aware (To be Aware)

WAAROM ONS?

“we delen graag onze jarenlange kennis en ervaringen met andere mensen…”

De afgelopen jaren hebben wij met ons gezin veel ervaring opgedaan met het ontwikkelen van een levensstijl waarbij de verbinding met de natuur centraal staat. We hebben hierbij producten ontdekt die het mogelijk maken om steeds gezonder en bewuster te gaan leven.

HOE DOEN WE DAT?

“door onze kennis en ervaring ook met anderen te delen, verspreiden we onze levensstijl…”

Dit doen we onder andere door producten in onze webwinkel aan te bieden die we zelf ook gebruiken en waar we achter staan. Vaak zijn dit onbekende of lastig verkrijgbare producten.

WAT VERKOPEN WE?

“we verkopen lifestyle producten die gericht zijn op een goede gezondheid…”

We verkopen diverse producten die gemaakt zijn om bij te dragen aan een betere gezondheid. Dit zijn voornamelijk handgemaakte, exclusieve en duurzaam geproduceerde producten uit verschillende delen van de wereld van Peru tot India.

Ons team

Onze leveranciers

Onze leveranciers zijn ook een deel van het team van 2be-aware. Zonder hen zouden we deze producten niet kunnen leveren. Dat betekent echter ook een verantwoordelijkheid. Leveranciers die niet voldoen aan onze normen en waarden worden weer geschrapt.

Onze klanten

We werken erg klantgericht. Meerdere van de ideeën die we tot nu toe hebben uitgevoerd kwamen van onze klanten. Wij doen er dus alles aan om onze klanten tevreden te houden.

AGNETHA

Agnetha houdt zich met name bezig met het contact met klanten en leveranciers. Ze is tegelijk onze inkoop en verkoop manager. Ook verdiept zij zich in nieuwe producten en leveranciers. Ze vindt het erg leuk om klanten blij te maken met de juiste producten.

MARTIJN

Martijn heeft een zeer brede en diepgaande kennis over gezond leven. Hij geeft spirituele cursussen en healings op basis van Traditionele Peruaanse Behandelmethoden (Inca Sjamanisme). Hij is gecertificeerd als yogaleraar en Pampamesayoq. Verder zorgt hij voor de technische support van de website. Daarnaast legt hij contacten over de hele wereld voor de inkoop van nieuwe producten.

Onze partners

Grafisch ontwerp

Onze logo’s zijn ontworpen door Roos Castricum. Dank je wel Roos!

Websites van partners

Dit zijn websites van partners of websites die we van harte kunnen aanbevelen:

Fotografie

Een deel van de productfoto’s is gemaakt door Nico Leemkuil. Dank je wel Nico!