Pakje gemak

Pakje gemakPakje gemak is een andere manier van verzenden via PostNL. Het pakketje van uw wordt in dit geval niet thuis afgeleverd. U kiest zelfstandig een willekeurige locatie in heel Nederland uit waar u uw pakketje wilt afhalen. Een prachtig gereedschap u maatwerk te bieden dat voldoet aan uw wensen. Niet iedereen kan immers op elk moment thuis zijn. Dat klinkt ideaal en is ideaal.

Dat kan bijvoorbeeld de supermarkt zijn waar u dagelijks komt of de Kiosk waar u toch elke dag al langs rijdt. Ook het tijdstip is naar keuze en behoefte te kiezen.

Hoe zit het dan met die Pakje Gemak locaties?

Er zijn nu al meer dan 2600 locaties door heel Nederland. Om een beeld te geven van de mogelijke locaties, hier een aantal voorbeelden:
– Supermarkt
– Boekenwinkel
– Tabakswinkel

Het mooi is dat deze winkels niet alleen in grote steden zijn te vinden, maar juist ook in de kleinere dorpen en plaatsen

Voordelen van Pakje Gemak voor uw als klant

– De Pakje Gemak afhaallocaties hebben ruime openingstijden, dat is lekker flexibel
– Geen extra kosten voor deze verzendmogelijkheid
– Met 2600 locaties is er altijd één bij uw in de buurt
– Uw hoeft niet thuis te blijven om op een pakket te wachten
– Uw bepaalt zelf waar en wanneer de bestelling wordt opgehaald

Hoe kiest u voor Pakje Gemak?

U kunt eenvoudig en gratis voor Pakje Gemak kiezen. Dat doet u door op de afrekenpagina uw Nederlandse adres (let op dat u volledig bent) in te voeren. Vervolgens wordt het onderstaande onderdeel van de afrekenpagina zichtbaar.

Pakje gemak op pagina afrekenen

In dit onderdeel van het scherm kan gekozen worden voor “Ophalen bij een PosNL locatie”. Door hier een optie te selecteren kunt u het pakketje op de locatie laten bezorgen die voor u gewenst is. Het is hier ook mogelijk om een datum, tot 7 dagen in de toekomst, te kiezen.