Resultaat 1–12 van de 18 resultaten wordt getoond

Phi Vogel Kristallen

26-8-2022: Momenteel zijn er geen 100% zuivere kristallen te slijpen door een enorm tekort hieraan.
Wij hebben nog wel een aantal 100% zuivere kristallen op voorraad welke een klein tikje op de punt hebben gehad of welke net niet juist zijn geslepen. Deze hebben de mannelijke en vrouwelijke kant bijna even lang.
Prijslijst hiervan is via de email op te vragen.

Wij verkopen prachtige vogel (phi kristallen) voor extracties. Deze vogel extractie kristallen voldoen aan de specificatie van de FourWinds Society voor (de trainingen over) extracties. In aantal facetten van 13, 21, 24, 36 en 48 en 80, 120, 140, 180, 200, 220, 240, 260, 280 en 320 gram leverbaar. Met prachtige handgemaakte beschermhoes gevoerd met echt schapenwol voor een juiste bescherming.

Resultaat 1–12 van de 18 resultaten wordt getoond

-20%
Uitverkocht
-20%
Uitverkocht
-7%
Uitverkocht
 259,00 279,00

Uitverkocht

Uitverkocht
 329,00 369,00

Uitverkocht

Uitverkocht
 369,00 399,00

Uitverkocht

Uitverkocht
Uitverkocht
 575,00 615,00

Uitverkocht

Uitverkocht
 625,00 695,00

Uitverkocht

Uitverkocht
Uitverkocht
 609,00 665,00

Uitverkocht


Wat is een Phi Vogel Kristal

Dit is een kristal met specifieke vormen en facetten die zo zijn geslepen dat ze beantwoorden aan de heilige geometrie. Ze bieden net als kristallen schedels een bijzonder kans om andere werelden te verkennen. Ze stellen ons in staat om contact te maken met meervoudige dimensionaliteit en onze ware essentie als ziel. Ze worden ook wel Phi Kristal of Vogel Extractie Kristallen genoemd.

Waar wordt zo'n kristal voor gebruikt?

Deze Phi Kristallen worden gebruikt om de pijnappelklier (het derde oog) te openen en zo toegang te krijgen tot de geheimen van het hogere zelf. Ze zijn daarnaast bij uitstek geschikt om iemand snel te centeren en om energetische operaties uit te voeren. Verder worden ze gebruikt door sjamanen van de FourWinds Society (Alberto Villoldo) om extracties mee uit te voeren. Deze kristallen zijn zeer krachtige instrumenten. Deze kristallen zijn bij uitstek verbonden met liefde, het hartchakra en met het verkrijgen van een innerlijke balans. Door hun vorm kunnen ze deze frequenties, maar ook gedachten bundelen, versterken en versturen. Als je een dergelijk kristal in je handen neemt zul je ook ogenblikkelijk voelen dat ze je raken, vaak in je hart. Ze lijken daardoor ook zelf hun eigenaar uit te kiezen.

Het activeren van Phi Kristallen

Wij krijgen vaak vragen over hoe je met deze kristallen kunt werken. Dat is niet moeilijk, maar vergt wel heel veel geduld en inspanning. In onze Blue Kachina Academy voor sjamanisme hebben we een volledige online workshop voor het werken met Vogel Kristallen beschikbaar. Hierin leggen we je stap voor stap uit hoe je met deze kristallen kunt leren werken.

Tip voor het werken met een Vogel kristal

  • Om de Vogel Extractie Kristallen te activeren zul je er liefde, tijd en moeite in moeten investeren.
  • Kijk uit met de punten, deze zijn scherp en zeer breekbaar. Kwarts is sowieso breekbaar, dus deze instrumenten moeten met een zo grootst mogelijke aandacht worden behandeld.
  • Maak de kristal niet schoon met water. Water heeft een andere temperatuur dan het kristal en kan voor barstjes in het kristal zorgen.
  • Gebruik al zeker geen Florida Water (Agua de Florida) om het kristal te reinigen.
  • Gebruik ook nooit zout om het kristal te reinigen.
  • Het gebruik van klankschalen in de buurt van het kristal kan het kristal beschadigen door de hoogte van de tonen.
  • De kristallen kun je het beste schoonmaken met je adem. Dat kun je doen door het kristal goed vast te houden, het goed te schudden en er dan drie keer overheen te blazen met de intentie het schoon te maken. Je kunt ook je mesa hiervoor gebruiken als je die hebt.
  • Je kunt het kristal wel smudgen met salie of wierook.
  • Het dient de aanbeveling om het kristal niet uit te lenen omdat het een persoonlijk instrument is.
De waardering van www.2be-aware.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 463 reviews.